T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GÖLCÜK - Ömer Seyfettin Ortaokulu

HAKKI ŞİMŞEK - OKUL YÖNETİCİSİ

1983 yılında Malatya’da doğdu. Lise öğrenimi Malatya Hacı Ahmet Akıncı  Anadolu Lisesinde tamamladı. İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünde lisans ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı, Eğitim Programları ve Öğretimi Bilim Dalı’nda yüksek lisans derecelerini almıştır. Kocaeli-Gölcük ilçesinde 2007 yılından itibaren MEB’e bağlı çeşitli okullarda öğretmenlik görevinde bulunmuştur. 2014-2019 yılları arasında Gölcük Değirmendere Atatürk Ortaokulu ve Uğur Mumcu Ortaokullarında müdür yardımcılığı görevlerini yürütmüştür. 1 Ekim 2019 tarihi itibariyle de okulumuzda okul yöneticisi olarak görev yapmaktadır. Beşikten mezara giden yaşam serüveni içerisinde sürekli öğrenme arzusuna sahip bir öğrencidir.

Yürüttüğü Bilimsel Çalışmalar: 

Yenilenen 5. Sınıf Türkçe Dersi Öğretim Programı Kazanımlarına İlişkin Öğretmen Görüşleri (Kocaeli İli Örneği), Sakarya Ünv. Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Y. Lisans Tezi, 2018.

Türkçe Öğretmenlerinin Öğretim Programını İşlevsel Olarak Kullanma Düzeyleri, Balıkesir Ünv. Sosyal Bilimler Enstitüsü. Uluslararası Necatibey Eğitim Ve Sosyal bilimler Araştırmaları Kongresi (unesak 2018).

Ortaokul Öğrencilerinin Evrensel Ahlâki Değerlere Uyma Düzeylerinin Sınıf Ve Cinsiyet Değişkinleri Açısından İncelenmesi,Uluslararası İnsan ve Sanat Araştırmaları Dergisi (International Journal of Humanities and Art Researches)2021, 6(1): 69-83.